REVIEWS - Iced Out Jewelry

REVIEWS


Wat is jouw ervaring met Icedout.nl? Voeg je review direct onderaan de pagina toe en informeer anderen.
Geplaatst door: R.R 25-10-2018 19:48:03
Beoordeling:
Duurde even maar top prachtig spul!!!
Geplaatst door: cor coene 6-09-2018 00:05:54
Beoordeling:
beste webschop eerlijk betrouwbaar zeer mooie en erg goeie kwalitijd en erg goed volgende dag na bestelling geleverd ook zeer netjes verpakt en ook goeie en snelle cominicatie met watsap top verkoper van mij een cijver een dikke 10 met een criffel .
Geplaatst door: Regilio 1-08-2018 00:50:09
Beoordeling:
Heel chill, 2 gouden schuivers besteld. Tutorial heeft mij goed geholpen, erg blij mee!
Geplaatst door: Raf 8-07-2018 12:49:38
Beoordeling:
Ik heb een costume made cijfer chain besteld met ketting 61cm maar het moest 51cm zijn en dit heb ik gemaild maar nog geen reactie gehad of ze de 51 ketting erbij kunnen zetten ipv de 61cm
Geplaatst door: Rodion 14-04-2018 09:16:57
Beoordeling:
Geplaatst door: snelle 9-02-2018 17:34:43
Beoordeling:
had horloge besteldis nog niet binnen
Geplaatst door: Luuk 2-08-2017 16:17:39
Beoordeling:
Er waren een paar complicaties met het versturen van het pakketje, daarom duurde het iets langer maar heel tevreden met de ketting, ziet er goed uit!
Geplaatst door: Dylan Henry 29-07-2017 15:02:59
Beoordeling:
Super levering goede kwaliteit en snel ik ga zeker reclame maken en jullie hebben een goeie klant erbij super
Geplaatst door: Jaaa 12-07-2017 18:00:35
Beoordeling:
Top
Geplaatst door: Mike 12-05-2017 20:19:59
Beoordeling:
Zeer goede kwaliteit sieraden voor zo'n prijs. Had een fully iced out avenger style horloge(goud) besteld, levertijd duurde een week en werd netjes een week later afgeleverd. Echt top !
Geplaatst door: Bennie 25-12-2016 16:27:52
Beoordeling:
Zeer betrouwbaar! Ik heb hier een Iced Out horloge besteld en het was netjes de volgende dag in huis.
Geplaatst door: Terry 7-10-2016 13:06:29
Beoordeling:
Dacht eerst dat het niet zou komen maar ik heb me armband binnen wat een kwalitijd supper hoor !!!
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - Volgende